Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Jackson

Voor Jackson, die is opgegroeid in Texas, is het ranchleven het enige wat hij ooit gekend heeft. Paarden en feesten zijn zijn levensstijl, en alle plaatselijke vrouwen weten dat ook. Paardrijlessen zijn niet het enige waar de manege om bekendstaat, en hij zorgt ervoor dat klanten nooit onbevredigd weggaan. Iedereen weet dat Jackson niet te beteugelen is, maar niet alles is wat het lijkt. Aan de oppervlakte is hij misschien een rokkenjager, maar hij verbergt diepe gevoelens voor degene die zijn hart al sinds zijn tienerjaren heeft. Helaas is het niet zo eenvoudig om haar te veroveren.

Kiera Young staat bekend om haar brutale karakter en extraverte persoonlijkheid. Hoewel ze een van de beste paardentrainers in de omgeving is, heeft ze haar beste vriend en de man van wie ze sinds haar vijftiende heimelijk houdt - Jackson Bishop - nooit kunnen temmen. Ze wacht al jaren tot hij zijn ware gevoelens opbiecht, maar naarmate de tijd verstrijkt, besluit ze dat ze klaar is met wachten. Kiera ontmoet eindelijk een man die haar de wereld belooft, en als hij de grote vraag stelt, zegt ze ja - ze zijn allebei klaar om zich te settelen en een gezin te stichten.

Ook al klopt haar hart voor een andere man.

Jackson is er zeker van dat hij Kiera voorgoed kwijt is en het kan alleen zichzelf kwalijk nemen. Maar op de dag van haar huwelijk kan hij het niet opbrengen om de vrouw van wie hij houdt naar het altaar te zien lopen met iemand anders. Kiera twijfelt al en weet dat ze niet kan trouwen zonder zijn steun. Als ze voor het altaar staat, beseft ze dat ze Jackson niet kan laten gaan en er alles aan zal doen om hem te houden - zelfs als dat betekent dat ze van haar eigen bruiloft moet weglopen.
Toon details

Recensies (4)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Jackson het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Jackson

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.