Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
John
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 7 4 10 3 3 2 0 1 0

John

20

Rank 901 Gelezen 23 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 28 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Alsof onverwachts single vader worden zijn wereld nog niet genoeg op zijn kop zet, krijgt John Bishop – die bekendstaat als rustig, weloverwogen en onwrikbaar – een tweede shock als hij Mila ontmoet. Zij is op bezoek bij haar oma in Texas als ze via via hoort dat John een nanny zoekt voor zijn babydochtertje, Maize. Omdat ze tussen haar studie en banenzoektocht in zit, neemt Mila de functie aan. Al snel wordt ze dolverliefd op de kleine Maize... en op die grote, mysterieuze John.

John, die zijn kersverse vaderschap combineert met het werk in de B&B van de familie, schrikt van zijn gevoelens voor Mila en houdt zichzelf voor dat die er niet mogen zijn. Maar hoe langer ze deel uitmaakt van zijn gezin, hoe moeilijker het wordt om haar op afstand te houden.

'John' is het derde deel in de Bishop Brothers-serie. Eerder verschenen 'Alex' en 'Evan', en hierna volgt nog het verhaal over Johns tweelingbroer, 'Jackson'.
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
380
Uitgeverij
April Books
Eerste editie
11 januari 2023
Laatste editie
11 januari 2023
ISBN
9789493297722 , 9789493297739


Boekinformatie wijzigenReacties op: John

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.