Meer dan 7,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Fermenteren

‘Spector is een van de visionairs die ons de weg wijst. Zijn boeken zijn verhelderend en ongelooflijk actueel.’ – Yotam Ottolenghi
Een baanbrekend boek over hoe gefermenteerd voedsel je gezondheid verbetert, geschreven door de toonaangevende darmwetenschapper en bestsellerauteur Tim Spector.
Van alle manieren om voedsel te bereiden is fermenteren ongetwijfeld de meest mysterieuze en wonderbaarlijke. Tim Spector ontrafelt de wetenschap achter fermentatie en legt uit waarom gefermenteerd voedsel zo gezond is.
Op basis van wetenschappelijke inzichten en zijn eigen ervaringen met fermenteren geeft Spector praktische tips voor het kopen en bereiden van gefermenteerde voedingsmiddelen. Zo laat hij ons kennismaken met enkele van zijn favorieten, zoals zelfgemaakte kombucha en kefir, maar ook zuurdesem, miso en koffie. Stuk voor stuk producten die een verbazingwekkende reeks voordelen opleveren voor onze gezondheid.
Tim Spector is hoogleraar Genetische Epidemiologie aan King’s College in Londen en is gespecialiseerd in de werkingen van de darmen en het microbioom. Hij verschijnt regelmatig op tv en schrijft onder meer voor The Guardian. Eerder verschenen van hem bij Nieuwezijds Ingelepeld en De dieetmythe.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Fermenteren het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Geef De Wonderverteller cadeau, bekroond met de Gouden Griffel 2025 – voor jong en oud!

Reageren op Fermenteren

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.