De frontrunners
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 0 2 0 1 1
VN:

De frontrunners

2

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning Artikelen 1   Topics 0

Door dankbaar gebruik te maken van inside-informatie hebben speculanten Eduard Grahl en zijn vrienden groot succes op de Amsterdamse beurs. Ze spelen echter met vuur. Grahl is namelijk ook voorzitter van de raad van bestuur van Grahl Editors, een grote Amsterdamse uitgeer van internationale faam die moeilijke tijden doormaakt. Zo is een hacker de financiële administratie van het bedrijf binnengedrongen en krijgt hoofdofficier van justitie, Henrico Pintado, lucht van het gerommel bij Grahl. Hij start een onderzoek.

Ben Corporal van advocatenkantoor Toorop & Corporal komt als advocaat van Grahl meteen in actie. Maar zijn optreden sorteert bij de rijksaccountants een averechtse resultaat. Pintado gaat over tot grootschalige huiszoekingen en neemt alles aan mogelijk bewijsmateriaal in beslag. Ondanks - of dankzij? - de moeilijkheden waarin het Grahl-concern terechtkomt, probeert de jonge, briljante advocate Mary Ann Dreyer, een stafmedewerkster van Ben Corporal, haar slag te slaan op de Amsterdamse effectenbeurs. En om dat doel te bereiken schuwt ze geen enkel middel...

+


Genre
Thrillers & Spanning , Literatuur & Romans
Pockets populaire fictie
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
Eerste editie
31 maart 1999
Laatste editie
31 maart 1999
ISBN
9789029065368
Boekinformatie wijzigenReacties op: De frontrunners

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken