Advertentie
Geek Girl pakt uit

Geek Girl pakt uit

31
Gelezen 41 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 27 Favoriet 3 Recensies 1
Young adult Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

'Geek Girl pakt uit' is een hilarische geek-novelle uit de serie 'Geek Girl' van Holly Smale. Maak kennis met deze superleuke serie! Geeky model Harriet Manners De serie 'Geek Girl' gaat over Harriet Manners: een charmante allesweter die een heleboel (vrij nutteloze) feitjes kan opsommen. Er is alleen één ding waar ze absoluut niets van begrijpt: mode. Maar hier komt verandering in als ze op een dag wordt gecast als model. Een heerlijke serie klunzige avonturen over de hele wereld is het gevolg. Holly Smale De Geek Girl boeken zijn geschreven door Holly Smale, een Britse schrijfster die zelf een modellencarrière achter de rug heeft. Daar vond ze niet zo veel aan; schrijven des te meer. Het eerste boek in de reeks werd bekroond met de Waterstones Children's Book Prize en genomineerd voor de Roald Dahl Funny Prize. In 26 landen werden al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht! Geek Girl pakt uit Maak nu kennis met deze topserie. In de grappige geek-novelle 'Geek Girl pakt uit' is het bijna Kerstmis en gaat Harriet op haar eerste date met Nick. Maar of al haar kennis over Rudolf het rendier, kerstbomen en de Kerstman haar daarbij van pas zal komen... Grijp je kans - get your geek on!

Genre
Young Adult , Kind & Jeugd
Fictie 13-15 jaar
Serie
Geek Girl-novelle
Aantal pagina’s
67
Uitgeverij
Gottmer
Laatste editie
29 oktober 2016
ISBN
9789025766528 , 9789025766450 , 9789025766467
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 13 4 8 3 8 2 2 1 0

Artikelen over Geek Girl pakt uit

De revolutie van het korte verhaal
16 december 2016 2 reacties
  Meer artikelen

Door lezers

Liefde voor YA / Hebban Back2School Dag 6: Boeken om naar uit te kijken in oktober
03 september 2016 5 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie
Marloes Hebban Recensent

Tegenvallend 'gekerst' geek girl-verhaal

door: Marloes

Wie na de eerste delen van ‘Geek Girl’ nog niet genoeg gegeekt heeft, kan zijn hart ophalen. In de 95 pagina’s tellende Geek Girl pakt uit! geekt Holly Smale rustig verder. Tenminste; zo lijkt het. Smale neemt de lezer weer mee naar de wereld van Harriet en creëert een superromantisch kerstverhaal....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook