Advertentie
Gezond feesten

Gezond feesten

3
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 1
Culinair Artikelen 2   Topics 0

Feest jezelf mooi, slank en gelukkig

Amber Albarda presenteert in dit fraai uitgevoerde, gebonden kookboek een ruime verzameling gezonde recepten voor de verschillende feestmomenten van het jaar. Van een uitbundige nieuwjaarsreceptie tot een intiem Valentijnsdinertje, van een gezellige paasbrunch naar een lief Moederdagontbijtje, en van speculaas tijdens pakjesavond tot een fantastisch kerstdiner.

Gezond Feesten geeft schuldvrije en smaakvolle alternatieven voor de jaarlijkse feestdagen: zonder teogevoegde suiker, tarwe of koemelk en vrijwel zonder gluten.De recepten zijn zo samengesteld dat ze niet alleen lekker en voedzaam zijn, maar tevens je gzondheid en vitaliteit in het oog houden.

Amber Albarda is voedingscoach, auteur, moeder en toegewijd chocoladeliefhebber. Haar recepten zijn voor het hele gezin en van haar boeken zijn al meer dan 150.000 exemplaren verkocht.

 

Genre
Gezondheid & Psychologie , Culinair
Gezondheid algemeen
Illustraties
Lieke Heijn Pim Janswaard
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
Laatste editie
24 oktober 2015
ISBN
9789000346370 , 9789000346387
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 1 4 1 3 1 2 0 1 0

Artikelen over Gezond feesten

Gezond eten en leven volgens de boeken
14 juni 2016 2 reacties
  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie
Mieke Schepens Hebban Recensent

Het feest begint al bij de voorbereiding

door: Mieke Schepens

Amber Albarda ontdekte na een ziekte dat het ook anders kan dan op suiker, stress en slecht (lees, verkeerd) eten leven en besloot haar leven te veranderen. Het beviel haar zo goed dat ze ook anderen deelgenoot wilde maken van deze ervaring. Als een gevolg hiervan presenteert in dit mooi...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook