Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ham

Ham explores the world-renowned European ham culture; a fascinating journey from the Spanish Pata Negra to the French Jambon de Bayonne and from the Italian Prosciutto di Parma to the German Schwarzwaldschinken and the Flemish Gandaham.

Stefaan Daeninck tells the full story from pig to ham, with meticulous attention to the specific production and maturation processes, as well as the differences in smell, texture, appearance and taste. What's more, he provides the reader with several delicious recipes, specifically tailored to each kind of ham.
Includes additional recipes by Massimo Bottura (chef patron of 3 Michelin starred Osteria Francescana and listed in the top 5 of the World's 50 Best Restaurant Awards since 2010, winning the award in 2016) and Geert Van Hecke (chef of 3 Michelin starred De Karmeliet in Bruges).

Toon details

Schrijf een recensie

Is Ham het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Ham

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.