Haring is weer helemaal in omdat hij zoveel omega-3 bevat culinair auteur Stefaan Daeninck en fotograaf Sven Everaert tonen dat deze gezonde vis een gastronomische lekkernij kan zijn! Hollandse Nieuwe zijn vanaf begin juni weer volop verkrijgbaar! Meer dan 50 unieke haringgerechten worden op een heerlijke manier in beeld gebracht. Verschijnt in de culinaire reeks À la carte.
Vis is een onontbeerlijk ingrediënt in de lijst van gezonde en lekkere producten, en haring wordt steeds meer gegeten. Haring is lekker, gezond en een rijke bron aan voedingsstoffen en vitaminen, het is het hele jaar door verkrijgbaar, én je kunt met haring onnoemelijk veel gerechten creëren. Dit boek licht de diverse bereidingswijzen van haring toe en brengt 40 originele recepten. Een aanrader voor elke vis- en haringliefhebber en iedereen die graag creatief en gezond in de keuken aan de slag gaat. Stefaan Daeninck doet in Haring en maatjes een boekje open over de haring: hoe worden ze gevist, hoe komen ze aan hun speciale kleur, wat is kaken, wat zijn maatjes...? Via veertig overheerlijke eenvoudige recepten bewijst hij dat het smakelijke visje perfect past in onze hedendaagse keuken!
Vis is een onontbeerlijk ingrediënt in de lijst van gezonde en lekkere producten, en haring wordt steeds meer gegeten. Haring is lekker, gezond en een rijke bron aan voedingsstoffen en vitaminen, het is het hele jaar door verkrijgbaar, én je kunt met haring onnoemelijk veel gerechten creëren. Dit boek licht de diverse bereidingswijzen van haring toe en brengt 40 originele recepten. Een aanrader voor elke vis- en haringliefhebber en iedereen die graag creatief en gezond in de keuken aan de slag gaat. Stefaan Daeninck doet in Haring en maatjes een boekje open over de haring: hoe worden ze gevist, hoe komen ze aan hun speciale kleur, wat is kaken, wat zijn maatjes...? Via veertig overheerlijke eenvoudige recepten bewijst hij dat het smakelijke visje perfect past in onze hedendaagse keuken!