Advertentie
Hartenkind

Hartenkind

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Zowel kinderen als volwassenen worden in het dagelijks leven overspoeld door drukte en verplichtingen. Het gaat vooral over WAT we doen en we vergeten WIE we zijn doordat er meestal weinig ‘me-time’ over blijft om daar mee bezig te zijn. De Hartenkind verhalen zijn korte en verhelderende verhalen die je helpen her-inneren aan WIE je werkelijk bent en helpen je jouw plek in het leven in te nemen zodat je gelukkig en evenwichtig bent. Ze zijn voor iedereen van 5 tot 105. Je kunt ze zelf lezen, samen lezen of voorlezen aan jouw kind.

Daarnaast vind je bij elk verhaal deugden, oliën en yogahoudingen die je kunnen helpen in contact te komen én te blijven met je wijsneus / jouw zonnetje. Elk verhaal is een prachtige visualisatie op zich om te verdiepen, tot rust te komen en inzicht te krijgen en wordt ondersteund met prachtig harpspel. Om het nog gemakkelijker te maken is elk verhaal voorzien van een QR-code zodat je de verhalen ook kunt downloaden om ze te beluisteren.

Ik wens je veel inspiratie en plezier op deze Hartenkind-reis!
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
78
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
13 november 2019
ISBN
9789402194074
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic