Advertentie

Heksenwaan

40

Gelezen 44 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 53 Favoriet 1 Recensies 14
Fantasy & SF Artikelen 8 Lijsten 1 Spots 3   Topics 0

Nikkie Zeevenslooten is vervloekt. Dat wil zeggen: dat idee kan ze maar niet loslaten. Misschien wel om die reden gebruikt ze haar schetsboek als een spiegel voor haar dagelijkse belevenissen, om precies bij te houden wat haar allemaal overkomt. Want de dagelijkse gebeurtenissen in het leven van Nikkie zijn ronduit onalledaags. Vaak zelfs beangstigend. Zo blijkt tijdens een bezoek aan de Heksenwaag in Oudewater dat vreemde en vooral sinistere personen een ongezonde belangstelling voor haar aan de dag leggen. Ternauwernood lukt het haar te ontsnappen. Wat ze niet weet, is dat dit pas het begin is van een avontuur dat haar naar de gevaarlijke omgeving van de zogeheten Binnenlanden zal voeren, het domein van de heksen. Wat Nikkie ook niet weet, is dat zij de hoofdprijs vormt van de Wilde Jacht, die geen enkel mensenkind ooit heeft overleefd...

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Uitgeverij
Luitingh Fantasy
Eerste editie
01 augustus 2014
Laatste editie
01 augustus 2014
ISBN
9789024564620 , 9789024564637
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (14)

Keuze van de redactie
Christien Boomsma Auteur

Maffe, originele heksen mogen best wat grimmiger

door: Christien Boomsma 2 likes

Het idee is redelijk briljant. Stel… de werkelijkheid is gevouwen, als een blad papier. Dan zit er ín die vouw dus een heel oppervlak dat we niet kunnen zien. Maar als je ín die vouw weet te komen, tussen de vellen papier. Tja… wat vind je daar dan?

Voor Martijn Adelmund en Iris Compiet – samen The...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Heksenwaan

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken