Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Het dertiende sterrenbeeld
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 20 4 85 3 52 2 11 1 2
VN:

Het dertiende sterrenbeeld

Gelezen 234 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 101 Favoriet 7 Recensies 12
Thrillers & Spanning   Topics 0

Het begint bijna een spelletje te worden, denken de inspecteurs van de afdeling Moordzaken in Oslo mismoedig, wanneer zij op een kleine binnenplaats achter oude vuilnisemmers nu al het derde lijk op rij aantreffen. Ook nu weer wordt onder het lichaam van de dode man een kattebelletje gevonden, waarop met kinderlijke potloodletters een regel uit een wiegelied staat geschreven: Nog slapen berk en heide, rozen, hyacinten. De woorden sluiten aan bij de papiertjes die zij bij de vorige lijken hebben gevonden. Wiegeliederen hebben de taak om de toehoorders ervan een aangename nachtrust te garanderen. De wiegeliederen uit dit boek bezorgen hoofdinspecteur Ingeborg Myklebust en inspecteur Cato Isaksen echter menige slapeloze nacht.

Genre
Cato Isaksen (1)
Vertaald door
Carla Joustra Janke Klok
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Eerste editie
9789022315019 , 9789056720186 , 9789041404602

Boekinformatie wijzigen

Recensies (12)

Keuze van de redactie

Het verhaal laat je niet koud

door: Ine Jacet 2 likes
Onlangs 'Nachtzuster' gelezen van Unni Lindell. Dit is het vierde boek uit de Cato Isaksen-reeks. Ik vond dit een spannend boek. Een aantal jaren geleden heb ik alle boeken gelezen van Unni Lindell. De eerste uit de reeks is 'Het dertiende sterrenbeeld'. Ik weet nog dat ik het destijds erg spannend...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het dertiende sterrenbeeld

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.