Advertentie
9200000103398324

Het drama van een doodgewone jeugd

3
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

In Het drama van een doodgewone jeugd neemt Barbara Rottiers je mee naar haar jeugd in een verkavelingswijk en het ouderlijk huis aan het einde van een doodlopende straat nog aan toe. Wie daar opgroeit, zal nadien mogen knokken om de middelmaat te overstijgen. Maar Barbara is nog steeds hoopvol, en tenslotte: wat je niet voor mekaar krijgt tijdens je leven, kan je nog altijd waarmaken op je uitvaart: ga glorieus! Onderweg blijkt dit boek ook een eerbetoon aan haar overleden vader te zijn geworden. En groeit het besef dat gemis niet altijd triest hoeft te zijn.

Genre
Stripboeken
Aantal pagina’s
128
Uitgeverij
Uitgeverij Polis
Laatste editie
15 maart 2019
ISBN
9789463103954
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Koen Driessens Hebban Recensent

De dood als uitlaatklep

door Koen Driessens op 28-04-2019

Na haar vertrek bij de nationale radio-omroep moest creatieve duizendpoot Barbara Rottiers dit pseudo-autobiografische ‘prentenboek voor volwassenen’ uit haar systeem. Ze rekent erin af met haar onopvallende jeugd, waarin een dode poes, het snoepen van knikkers en een crush op Paul McCartney enkele gedenkwaardige momenten waren om met de lezer te delen. Stoer in het stoffige, alledaagse leven:...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook