Advertentie
Figuur

Het gezicht van kinderloosheid

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0

'Het gezicht van kinderloosheid' vertelt het verhaal en toont het portret van meer dan twintig vrouwen en mannen, in de leeftijd van 25 tot 50 jaar. Zij zijn ieder op hun eigen manier geconfronteerd met de vruchtbaarheidsproblematiek en de daaruit voortvloeiende ongewenste kinderloosheid. Door de eerlijke en open benadering van de geïnterviewden biedt ¿Het gezicht van kinderloosheid¿ steun aan diegenen die voor hun gevoel in een uitzichtloze situatie verkeren. In de ervaringsverhalen komen de volgende onderwerpen aan bod: adoptie, eiceldonatie, pleegkinderen, vroeggeboorte, endometriose, PCO-syndroom, onbegrepen onvruchtbaarheid, miskramen, onherstelbare sterilisaties, secundaire kinderloosheid.

Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
167
Uitgeverij
Brug, Uitgeverij Van
Laatste editie
11 december 2019
ISBN
9789065231468
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Een boek vol erkenning en herkenning!

door: Priscilla 1 like
Lees mijn hele blog over dit boekje op www.bookaddict.nl Het gezicht van kinderloosheid‘ bevat ervaringsverhalen van vrouwen en mannen die door ziekte of gewoon een lijf dat niet meewerkt, ongewenst kinderloos zijn. Ze vertellen hun emotionele verhalen en delen dit met een ieder die het wil...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook