Advertentie
Het huis met de spiegels

Het huis met de spiegels

2
Rank 106 Gelezen 3 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 100 Favoriet 2 Recensies 1
Feelgood Artikelen 1   Topics 0

De villa in Positano is de enige plek die Milena haar thuis kan noemen. Ze groeide erin op en kent er elk hoekje, van de majestueuze ingang met de twaalf spiegels tot het ronde trappenhuis met de houten versieringen. Op een dag vindt ze iets onverwachts: een doorgang tot een geheime kamer, vol foto’s van haar grootmoeder en posters van oude films. Ze kan het niet geloven: haar grootmoeder was een gevierd actrice in Amerika en zij wist van niets. Milena is ervan overtuigd dat het een teken is. Ze vertrekt naar het land waar haar grootmoeder haar droom verloor en zij hem juist zal waarmaken.

Genre
Feelgood
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
Laatste editie
01 juli 2020
ISBN
9789401612517 , 9789401612739
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 0 4 2 3 0 2 0 1 0

Artikelen over Het huis met de spiegels

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Heerlijk zomers met een vleugje mysterie

door: Juul 1 like
Al heb ik een grote voorkeur voor thrillers, een goed romantisch verhaal kan ik ook wel waarderen. En de boeken van Cristina Caboni vallen voormij echt in die catergorie. Het is altijd genieten van het verhaal. Zo ook weer met dit verhaal. Net als Lucinda Riley maakt Cristina Caboni gebruik van...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook