Advertentie
Het kristal der vriendschap

Het kristal der vriendschap

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
De beste vrienden Paul en Lily, hebben geen idee welk avontuur hen te wachten staat. Per ongeluk belanden ze in een wereld vol ongelooflijke figuren, ze komen op de meest ongewone plaatsen en ontdekken alle wonderen van deze fantastische plek. Samen met hun nieuwe vriend Streepje de dino, krijgen ze een belangrijke missie van koning de Zandloper. Ze moeten het kristal der vriendschap tot bij de tovenaar in de vallei der Mooiste Wensen brengen. Op hun pad passeren ze het kabouterbos waar ze Glupludornia moeten redden van de gemene kat Miauw en wanneer ze in de Muziekstad aankomen, merken ze dat het verboden is om te praten in deze prachtige stad. Er heerst een strenge wet, de eerste muziekwet, die bepaalt dat er alleen gezongen mag worden. Maar wat een pech, de dochter van de burgemeester kan helemaal niet zingen. Hoe helpen ze de lieve Lalafa om de belangrijke zangwedstrijd te winnen?
Beleefde en oplossingsgerichte Lily, de stoere en dappere Paul en de lieve zoetebek Streepje, zij en alle andere personages laten hun mooiste eigenschappen zien, zoals beleefdheid, behulpzaamheid en dankbaarheid. Het is een boeiend verhaal voor jong en oud.
Genre
Kind & Jeugd
Kinderboeken diversen
Aantal pagina’s
103
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
11 maart 2020
ISBN
9789402134858
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic