Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Het lied van de nachtvogels
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 31 3 31 2 7 1 0

Het lied van de nachtvogels

74

Gelezen 76 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 248 Favoriet 3 Recensies 30
Literatuur & Romans Artikelen 4 Newsroom 1 Lijsten 1 Spots 2   Topics 0   Leesclub

Een dringend bericht van haar beste vriendin van vroeger brengt Cadie Kessler terug naar haar ouderlijk huis in de uitgestrekte bossen van New Hampshire. Daar wordt Cadie gedwongen een raadselachtige verdwijning onder ogen te zien die abrupt een einde maakte aan de idyllische zomer van vijfentwintig jaar geleden. De oude, onopgeloste zaak zet de verhoudingen in de provinciestad op scherp. De aanhoudende droogte en dreigende bosbranden verhogen de al decennia aanwezige spanningen tussen de seizoenarbeiders en de lokale bevolking. Cadie wordt geconfronteerd met haar eigen handelen van toen; wat heeft ze destijds eigenlijk gezien? En wat is ze bereid op te offeren om het bos en de mensen van wie ze houdt te beschermen? Een roman die je niet weg kunt leggen: urgent, spannend, met een intens meeslepende setting, maar ook een prachtig verhaal over liefde, vriendschap en familie, en hoe de menselijke natuur botst met moeder natuur.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
11 januari 2022
Laatste editie
05 november 2021
ISBN
9789024596638 , 9789024596645


Boekinformatie wijzigen


Recensies (30)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het lied van de nachtvogels

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken