Advertentie

Het meisjesmanifest

53

Rank 7250 Gelezen 56 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 84 Favoriet 2 Recensies 9
Young adult Lijsten 1 Top25's 2   Topics 0

Tess heeft een fantastische zomer met Lars, maar als ze terugkomt op school is ze opeens het onderwerp van het ‘Slettenlied’, en heeft iedereen een mening over haar. Tess is boos en verontwaardigd en besluit het er niet bij te laten zitten: ze mag toch zeker zelf weten wat ze doet?
Kati houdt van zingen en gitaarspelen, maar absoluut niet van in de spotlights staan. Ze zweert bij adviesartikelen uit tijdschriften, ook al voelt ze zich daardoor niet altijd beter over zichzelf. Als haar vriendin Tess opeens in het middelpunt van de belangstelling komt te staan, probeert ze zo goed als ze kan te helpen – maar dat lukt niet door op de achtergrond te blijven.
Sara besluit dat dit Het Jaar Zonder Jongens wordt. Na een vervelende ervaring en het gedoe met Tess is ze er helemaal klaar mee. Maar sommige dingen kun je niet voor altijd wegstoppen, en Sara beseft dat zijzelf de enige is die haar problemen kan oplossen. En wat moet ze eigenlijk met die leuke jongen van de rugbyvereniging?

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Blossom Books B.V.
Eerste editie
20 september 2019
Laatste editie
20 september 2019
ISBN
9789463491594 , 9789463490542
Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (9)

Keuze van de redactie
Marina Hebban Recensent

Ik zal meisjes nooit 'slet' noemen

door: Marina

Carlie van Tongeren (1983) schreef verschillende doktersromans, chicklit en is ghostwriter van diverse non-fictieboeken. Het meisjesmanifest is haar tweede Young Adultboek. Je kunt het fictie met een realistische invalshoek noemen, want het is gebaseerd op waargebeurde feiten.  

Als...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het meisjesmanifest

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.