Advertentie
Het Nederlandse meisje

Het Nederlandse meisje

8
Rank 4161 Gelezen 9 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 16 Favoriet 0 Recensies 1
  Topics 0
Audrey Hepburn is nog altijd een van de meest geliefde Hollywoodsterren, maar geen enkele van de over haar geschreven biografieën beschrijft haar intense ervaringen tijdens de vijfjarige bezetting van Nederland. Tijdens de oorlog nam Hepburn deel aan het verzet, assisteerde ze dokters bij de Slag om Arnhem en maakte ze de Hongerwinter van 1944 door. Maar de oorlogsjaren brachten ook overwinningen mee: ze werd de beroemdste ballerina van Arnhem. Audrey's eigen herinneringen, interviews met bekenden, dagboeken en nieuw onderzoek werpen licht op deze onbekende periode uit haar leven.
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
464
Uitgeverij
The House of Books
Laatste editie
12 september 2019
ISBN
9789044357356 , 9789044357363
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Filmster of nuchter Nederlands meisje?

door: Linda de Jong 1 like
Als ik aan Audrey Hepburn denk, dan zie ik meteen dat frêle meisje voor me, met haar frisse uitstraling en grote donkere ogen. De danseres, actrice en stijlicoon, die ze vroeger was, maar Audrey had ook een heel andere kant. In dit boek valt alles (met een klap) op zijn plek. In 'Het Nederlandse...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook