Advertentie
Het orgel aan de werf

Het orgel aan de werf

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Samenvatting
Op een koude heldere nacht treft de altijd cynische en zelfdestructieve Rick een mysterieus Hammond orgel met Leslie speaker bij zijn voordeur. Vanaf dat moment komt zijn vastgeroeste leven, en dat van zijn omgeving, op losse schroeven te staan. De zoektocht naar de eigenaar brengt een periode van intense grilligheid, impasses en onverwachte wendingen.

Biografie
Carolien is, naast fervent auteur en yogi, gepassioneerd actief als bekleder van Fender Rhodes piano’s binnen het bedrijf van haar levenspartner. Alreeds vele jaren restaureert haar man met volle overgave en bezieling oorspronkelijke Hammond orgels, Leslie speakers en diverse elektromechanische piano’s. Deze instrumenten zijn het fundament van onder andere de pop- en rockmuziek uit de sixties en seventies. Dit alles heeft haar geïnspireerd om deze roman te schrijven. Carolien is tevens auteur van het boek ‘Terug naar je Pure Zijn’ en de roman ‘Sahil’.
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
187
Uitgeverij
Vior Webmedia V.O.F.
Laatste editie
04 april 2019
ISBN
9789082879414
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,95
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic