Advertentie

Volva van ’t meras

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0
In 1897 kregen twee turfstekers de schrik van hun leven toen ze in het Stijfveen, te midden van Yde en Vries, een merkwaardige vondst deden. Welhaast 2000 jaar had mijn onbezielde lichaam roerloos en gelaten aldaar in het veen gelegen. De moergrond was zuur en de etherische levenskracht kon mij niet bereiken, waardoor mijn lichaam de tand des tijds had doorstaan. Ik werd wereldberoemd als ‘het meisje van Yde’, maar niemand weet exact wie ik werkelijk was. Ook hoe en waarom ik destijds in het moeras ben beland is tot op de dag van vandaag in nevelen gehuld. Daarom zal ik, Freyja, voor u het geheim ontrafelen….

Biografie:
Carolien is geboren en getogen in de Drentse Monden. Hoewel ze inmiddels is verhuisd naar regio Utrecht draagt ze Drenthe nog steeds een warm hart toe en mijmert ze met regelmaat over de bossen, hoogveen, heidevelden, grafheuvels en hunebedden. Voor deze roman heeft Carolien zich dan ook laten inspireren door de Drentse archeologie, volksverhalen en het oude Germaanse heidendom.
+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Aantal pagina’s
187
Uitgeverij
Beyond
Eerste editie
09 maart 2021
Laatste editie
08 maart 2021
ISBN
9789082879445


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Volva van ’t meras

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.