Advertentie
Het verbond

Het verbond

1
Rank 6193 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 9 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Zadie Smith is een van de meest iconische, gerespecteerde en populaire auteurs van haar generatie. In Grand Union onderzoekt ze met haar uitmuntende observatievermogen en onovertroffen stem het leven in de moderne wereld. Op fenomenale wijze schakelt Smith in haar verhalen tussen genres, tijdsperiodes en perspectieven, en biedt ze haar lezers kleurrijke en grootse literatuur.
Grand Union is een scherpzinnig en vooruitziend werk over tijd en plaats, identiteit en wedergeboorte, het verleden dat ons hardnekkig blijft achtervolgen en de onheilspellende toekomst die ons tegemoet snelt.
Alles is mogelijk en alles voelt - dankzij Smiths schitterende blik - vernieuwend en relevant. Perfect gedoseerd en buitengewoon origineel toont Grand Union tot welke wonderen Zadie Smith in staat is.

Zadie Smith (1975) publiceerde reeds vijf romans, een novelle en twee essaybundels. Zowel in 2003 als in 2013 werd ze verkozen tot een van de twintig Granta's Best Young British Novelists. Ze won onder andere de James Tait Black Memorial Prize, de Whitbread Award, de Guardian First Book Award en de Orange Prize. Ook stond ze op de shortlist van de Man Booker Prize en de Baileys Women's Prize for Fiction. Op dit moment doceert ze aan New York University.

Over Swing Time:

'Zadie Smith is de Victor Hugo van onze tijd. (...) Smith schrijft geweldig en heeft een scherp oor voor dialoog. Ook bezit ze het vermogen om in kort bestek empathie op te roepen voor de meest uiteenlopende personages.'
NRC HANDELSBLAD ????

'Een dansbare roman [die] een staande ovatie verdient.'
DE GROENE AMSTERDAMMER

'Indringender en swingender dan ooit.'
HET PAROOL ****

'Vanaf de eerste pagina hangt een zweem van dreiging boven de nieuwe roman van Zadie Smith.'
DE VOLKSKRANT ****
Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
Prometheus
Laatste editie
12 oktober 2019
ISBN
9789044643695
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 11,99
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic