Advertentie

Heuvel, wat ben je mooi

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Heuvel, wat ben je mooi is een fiets- en wandelgids voor degene die van een uitdaging houdt. Enkele fietsroutes moeten het hebben van de behoorlijke hoogteverschillen, de andere van de lengte. Ook de wandelingen gaan niet over geijkte wandelpaden en zijn een ode aan de heuvels.

Centraal staan natuurlijk de heuvels en dan met name die door bekende koersen zijn gebruikt om de moeilijkheidsgraad te verhogen. Maar we gaan geen koersen verrijden en geen wandelrecords verbreken.

Alle routes lopen door Zuid-Limburg met Sittard in het noorden en Slenaken in het zuiden. Zowel in het oosten in Kerkrade als in het westen in Maastricht gaan we de landgrenzen even verlaten. De 8 fietsroutes hebben een lengte tussen de 30 en 115 kilometer, 2 routes daarvan zijn voor de gravelfiets. De 7 wandelroutes beslaan tussen de 7,5 en 18 kilometer.

Niels Smits heeft met deze gecombineerde fiets- en wandelgids zijn liefde voor het Heuvelland op een bijzondere manier kunnen uiten. In de hoop dat veel gebruikers dezelfde bewondering voor het unieke landschap zullen volgen.
+


Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Fietsen
Aantal pagina’s
250
Uitgeverij
Tic, Uitgeverij
Eerste editie
19 maart 2021
Laatste editie
22 maart 2021
ISBN
9789493048324


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Heuvel, wat ben je mooi

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.