Advertentie
Hinderlaag
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 12 4 23 3 27 2 5 1 4

Hinderlaag

71

Rank 3232 Gelezen 75 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 69 Favoriet 2 Recensies 4
Thrillers & Spanning Artikelen 1   Topics 0
Hinderlaag van Taylor Adams is een razend spannende thriller voor de lezers van Stephen King en Lee Child. James en Elle Eversman zitten even zonder baan, zonder huis, een hebben net hun zesde miskraam gehad. Dus als hun Toyota het in het midden van de Mojave woestijn begeeft, lijkt het de zoveelste vorm van pech. Totdat James een kogelgat ontdekt in de motorkap.

Een kilometer of anderhalf verderop herlaadt William Tapp zijn .338 kaliber Lapua Magnum terwijl hij een handvol Cheetos in zijn mond propt. Tapp is een van de beste schutters in het land; een menselijke schietcomputer met ijs in zijn bloed en een voorkeur voor het doodschieten van willekeurige en weerloze automobilisten op de snelweg.

Tussen Tapp en de auto van James en Elle ligt niets anders dan open land. Perfecte omstandigheden om ze in alle rust te grazen te nemen. Maar het jonge stel geeft niet zomaar op. En als ze het overleven, dan is het redden van hun huwelijk misschien een leuke bonus.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
296
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
15 mei 2019
Laatste editie
15 mei 2019
ISBN
9789024583973 , 9789024583966


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Salustia
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (4)

Keuze van de redactie

Topspanning tot het absolute eind

door: Rolf Bos 1 like

Het kan altijd nog erger. Neem het jonge echtpaar James en Elle Eversman, die na een leven aan de Amerikaanse westkust hun heil gaan zoeken in Tulsa, Oklahoma. Zakelijk ging het niet goed, daar in het westen, en ook emotioneel zat het stel niet lekker in het vel (Elle heeft een paar maanden terug...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Hinderlaag

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken