Advertentie

Hoe laat je een plant van je houden

2
Rank 1662 Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Dit is geen interieurboek over het ophangen van klimop aan de vensterbank. Het gaat over de echte redenen waarom het goed voor je is om planten naar binnen te brengen. Dit boek verbindt alle bekende voordelen van het verzorgen van planten (lagere bloeddruk, minder stress, schonere lucht) met een groter, minder voor de hand liggend voordeel. Het zorgen voor andere levende wezens voorkomt dat we vast komen te zitten in ons hoofd. In kleurrijke verhalen over het verborgen leven van onze planten laat Summer Rayne zien hoe onze groene vrienden kunnen dienen als poort tot een beter leven.
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Lev.
ISBN
9789400511743
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Groen feestje

door: Els Van Haute 1 like
Hoe je een plant van je laat houden. Een groen thuis & een groen hart. Door Summer Rayne Oakes. Summer Rayne is u misschien beter bekend onder haar Instagram naam: @homesteadbrooklyn? Of van haar bijhorende blog? Ik kende haar nog niet maar ondertussen volg ik haar IG ook al. Zij leeft samen met...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook