Hoek
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 27 3 25 2 5 1 1
VN:

Hoek

59

Gelezen 65 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 75 Favoriet 3 Recensies 16
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Newsroom 4 Lijsten 2 Spots 8   Topics 0

Alexander ‘Hoek’ Holman leidt een dubbelleven. Hij is een levende legende in de kickbokswereld; als begenadigd trainer heeft hij vele vechters naar de top geleid. Tegelijkertijd is Holman sinds jaar en dag een belangrijke schakel in de criminele organisatie van André Krook, een van de laatste godfathers van de Amsterdamse onderwereld. Holman en Krook zijn bloedgabbers, een verbond dat gesmeed werd in een ver verleden. Die hechte vriendschap komt onder druk te staan als een jonge Syrische vluchteling de boksschool binnenloopt. De jongen is het grootste talent dat hij ooit onder zijn hoede heeft gehad, maar de razendsnelle opmars van zijn nieuwe protegé plaatst ook Holman in het felle licht van de schijnwerpers. Het zorgvuldig bewaarde evenwicht tussen zijn twee levens wankelt. En de gevolgen zijn dodelijk.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
287
Uitgeverij
Cargo
Eerste editie
16 mei 2019
Laatste editie
16 mei 2019
ISBN
9789403147406 , 9789403155302
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Greet Braem
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (16)

Keuze van de redactie

Paradoxale authenticiteit

door: Gerry Hameetman
Met zijn derde thriller, Hoek, heeft Donald Nolet opnieuw een werk geleverd dat qua onderwerp en setting nauwelijks meer kan verschillen van zijn vorige twee. Met zijn stemmige, sobere omslag zou je in eerste instantie bijna aannemen dat het hier om een typisch sportboek voor mannen gaat. Lezers...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Hoek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken