Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Iets nieuws onder de zon
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 29 4 47 3 12 2 0 1 0

Iets nieuws onder de zon

88

Rank 476 Gelezen 95 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 123 Favoriet 2 Recensies 20
Literatuur & Romans Lijsten 3 Spots 2   Topics 0

Het eerste deel in De duinen van Westzand, een driedelige feelgoodserie om bij weg te dromen, voor fans van Jill Mansell en Jenny Colgan. Laat je meevoeren door zee, strand en zinderende liefdes in dit fictieve Noord-Hollandse kustdorpje.
 
De vijfentwintigjarige Daphne zit in een dip. Na het overlijden van haar vader is haar sociale leven niet-bestaand en van haar baan bij het makelaarskantoor wordt ze ook al niet gelukkig. De oplossing? Een paar maanden Westzand. Rina, de flamboyante vriendin van de familie, heeft hulp nodig in haar winkel in het pittoreske kustdorpje. Daphne grijpt deze kans om er even tussenuit te gaan met beide handen aan.
 
Het duurt niet lang of Daphne is volledig ingeburgerd. Maar Westzand heeft meer te bieden dan zon, zee en koppige zwerfgeitjes: de charmante kunstenaar Fernando brengt haar danig in de war. Niet alleen vanwege zijn helderblauwe ogen en tomeloze enthousiasme, maar ook omwille van zijn zesjarige evenbeeld: zijn zoontje Storm. Terwijl de weken maanden worden en haar terugkeer naar huis steeds dichterbij komt, zal Daphne moeten besluiten: waar is haar thuis?
 
Marieke Douwes was een van de finalisten van de Luitingh-Sijthoff Schrijfwedstrijd. Eerder schreef ze de roman Klavers, Edelweiss & Sachertorte
 
 

+


Genre
Feelgood
Literaire roman, novelle
Serie
De duinen van Westzand (1)
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Harpercollins
Eerste editie
01 september 2022
Laatste editie
01 september 2022
ISBN
9789402767872


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Amber
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (20)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Iets nieuws onder de zon

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken