Advertentie
Ik haat hardlopen

Ik haat hardlopen

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
“Ik háát hardlopen”! Dit is wat meervoudig marathonloopster Hedwig van Bree letterlijk riep na haar allereerste rondje joggen door het park.
Als Hedwig een tijd later een gezin krijgt en van succesvolle carrièrevrouw transformeert in thuisblijfmoeder, staat haar leven op zijn kop.
Met deze positiewisseling lijkt zij een groot deel van zichzelf te zijn kwijtgeraakt. Wat blijft er over als je je status verliest?
Bij gebrek aan andere opties en op zoek naar positiviteit besluit Hedwig te gaan hardlopen. Nietsvermoedend zet ze de eerste stappen van een groot avontuur
“Als je mij toen had gezegd dat ik tussen november 2015 en april 2019 tien marathons zou lopen en dat de Six World Marathon Majors daar onderdeel van zouden uitmaken, had ik je verbaasd aangekeken.
Alleen al omdat ik toen niet eens wist wat die waren”.

Dit is het verhaal van een vrouw die zichzelf terugvond toen ze de hardloopster in zichzelf ontdekte.
Een boek dat geschreven is voor iedereen die zoekt naar dat ene raam dat open gaat, nadat er een deur is dicht gegaan, en voor iedereen die gelooft in de kracht van gewone mensen.

Of, zoals Eliud Kipchoge zegt: “No human is limited”.
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Ik haat hardlopen
Laatste editie
06 april 2020
ISBN
9789090328973
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic