Advertentie
In de tram

In de tram

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
In de tram - Ruim vijftig korte verhalen over hedendaagse dingen van nu en uit het verleden en soms uit dromen. Sommige gaan over vreemde gebeurtenissen en rare situaties die niet iedereen overkomt maar tóch heel herkenbaar zijn voor velen. Vaak humoristisch opgeschreven. Het gaat over zeer uiteenlopende onderwerpen zoals dansles, bij de kapper, verdriet, dingen die je onderweg overkomt, herinneringen uit het verleden, verliefdheid, een nieuw horloge en het kopen van een broek.

Wim van den Berg woont in Nederland en in het Zuiden van Portugal. Zijn jeugd heeft hij deels doorgebracht in Amsterdam en deels in Friesland. Hij haalt zijn inspiratie voor de verhalen uit de omgeving waar hij woont of gewoond heeft. Of uit dingen die gebeuren tijdens het dagelijks leven of plaatsvonden in zijn dromen. Waar of niet waar? Het maakt niet uit. Als het maar een leuk of ingrijpend verhaaltje oplevert. Wim heeft drie zoons, twee kleinkinderen en is getrouwd met een Portugese.
Genre
Korte verhalen , Literatuur & Romans
Verhalenbundels
Aantal pagina’s
123
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
16 juni 2020
ISBN
9789464057034
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic