Advertentie
Op een bankje

Op een bankje

0
Rank 8996 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Op een bankje - Ruim dertig korte verhalen over hedendaagse gebeurtenissen en uit het verleden. Scherpe observaties en rake typeringen kenmerken de verhalen waarvan de meesten humoristisch zijn opgeschreven. Sommige gaan over vreemde gebeurtenissen en rare situaties die niet iedereen overkomt, maar tóch heel herkenbaar zijn voor velen. Het gaat over zeer uiteenlopende onderwerpen zoals vakantie, solliciteren, ziek zijn, kerst, dingen die je onderweg zoal tegen komt, herinneringen aan vroeger, babysitten en het kopen van een bh.

Wim van den Berg woont in Nederland en Zuid-Portugal. Zijn jeugd bracht hij deels door in Amsterdam en deels in Friesland. Hij haalt veel van de inspiratie voor zijn verhalen uit de plaatsen waar hij woont en gewoond heeft. Of uit dingen die gebeuren tijdens het dagelijks leven. Wim is vader van drie zoons en getrouwd met een Portugese vrouw.
Genre
Korte verhalen , Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
103
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
27 november 2019
ISBN
9789402192247
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic