Inmaken
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 1 2 1 1 0

Inmaken

3

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair Artikelen 1 Newsroom 1   Topics 0
Wat doe je met tomaten die echt op moeten voordat ze rot zijn? Wat moet je maken van leftover vijgen? Allemaal redenen om fruit en groenten in te maken, snel gedaan en altijd handig om op een later tijdstip uit de kast te halen. De laatste jaren ligt de nadruk op eten fermenteren, roken en drogen, en krijgt het maken van jam, zuur, chutney en siroop als manier om voedsel langer houdbaar te maken helaas minder aandacht. Inmaken brengt hier verandering in.
Jonah Freud en Noni Kooiman geven in dit boek meer dan driehonderd recepten om fruit, groente en diversen te bewaren voor later. Ruim honderd ingrediënten worden op klassieke en moderne wijze verwerkt tot goed gevulde potten. Van kwetsenchutney met rode ui, gefermenteerde rode biet met komijn tot aardbeienjam en een pickle van watermeloenschil, de diversiteit aan recepten is enorm.
+


Genre
Culinair
Inmaken en conserveren
Aantal pagina’s
408
Uitgeverij
Nijgh & Van Ditmar
Eerste editie
11 augustus 2020
Laatste editie
18 augustus 2020
ISBN
9789038808826


Boekinformatie wijzigen



Reacties op: Inmaken

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken