Advertentie
Inmaken

Inmaken

0
Rank 5808 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Wat doe je met tomaten die echt op moeten voordat ze rot zijn? Wat moet je maken van leftover vijgen? Allemaal redenen om fruit en groenten in te maken, snel gedaan en altijd handig om op een later tijdstip uit de kast te halen. De laatste jaren ligt de nadruk op eten fermenteren, roken en drogen, en krijgt het maken van jam, zuur, chutney en siroop als manier om voedsel langer houdbaar te maken helaas minder aandacht. Inmaken brengt hier verandering in.
Jonah Freud en Noni Kooiman geven in dit boek meer dan driehonderd recepten om fruit, groente en diversen te bewaren voor later. Ruim honderd ingrediënten worden op klassieke en moderne wijze verwerkt tot goed gevulde potten. Van kwetsenchutney met rode ui, gefermenteerde rode biet met komijn tot aardbeienjam en een pickle van watermeloenschil, de diversiteit aan recepten is enorm.
Genre
Culinair
Inmaken en conserveren
Aantal pagina’s
408
Uitgeverij
Nijgh & Van Ditmar
Laatste editie
11 augustus 2020
ISBN
9789038808826
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Artikelen over Inmaken

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic