Je kunt de wereld veranderen

Dit belangrijke boek van dr. Ervin Laszlo, een vooraanstaand wetenschapper, humanist en oprichter van de Club van Budapest, is een actiehandboek voor de 21e eeuw. Het komt precies op het juiste moment en vertelt ons wat wij, gewone burgers, kunnen doen om van de wereld een betere en vrediger plek te maken. We kunnen natuurlijk de confrontatie aangaan met de machten die achter de conflicten en negatieve ontwikkelingen in de wereld zitten, maar kunnen ook besluiten ons in te zetten voor harmonie, samenwerking, een leefbare samenleving en een waardestelsel dat iedereen op aarde een goede toekomst verzekert. Dit boek is een blauwdruk voor die positieve actie.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Je kunt de wereld veranderen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Reageren op Je kunt de wereld veranderen