Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Jeugdzonde
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 11 4 28 3 20 2 4 1 1

Jeugdzonde

64

Rank 24 Gelezen 67 Aan het lezen 27 Wil ik lezen 394 Favoriet 6 Recensies 4
Thrillers & Spanning Lijsten 2 Spots 1   Topics 0

Als beginnend politieman liet je haar ontsnappen. Nu kleeft het bloed van haar slachtoffers aan jouw handen.

Tijdens zijn eerste avond bij het politieteam van Detroit werd Walter O’Brien naar een plaats delict gestuurd. Een doodsbange jonge vrouw had haar kidnapper doodgeknuppeld met een precisie waar zelfs O’Briens partner, een oude rot in het vak, van stond te kijken. De vrouw bleek ook een expert in ontsnappen: ze verdween nog dezelfde avond spoorloos uit de verhoorkamer en werd nooit meer teruggezien. Het was voor de politie onmogelijk om de zaak af te sluiten en O’Brien om haar te vergeten.

Jaren later is de inmiddels ervaren O’Brien gepromoveerd tot rechercheur. Hij is nog altijd gefascineerd door de moordenares die hem destijds door de vingers glipte. Dan blijkt dat hij niet de enige is die op zoek is naar de vrouw, die nu de naargeestige bijnaam de Zwarte Weduwe draagt. Langzaam legt hij een reeks dodelijke geheimen bloot die weliswaar niet in Detroit is begonnen, maar, als het aan O’Brien ligt, daar wel degelijk zal eindigen.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Thriller
Aantal pagina’s
432
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
14 februari 2023
Laatste editie
14 februari 2023
ISBN
9789022598115 , 9789402320459


Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Jeugdzonde

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.