Advertentie

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Dat Vlaams...

door: DorienN 1 reactie 2 likes
Ik heb de luisterversie 'gelezen' en er bijzonder veel plezier aan beleefd. Mooi geschreven en ontzettend goed voorgelezen door Hilde Heijnen. Het beeld dat geschetst wordt van het Vlaanderen rond 1300 nog wat is zeer levendig en interessant.

Zo goed voorgelezen door Hilde Heijnen!

door: Ingrid Verschelling 1 like luisterboek
Ik houd van historische romans en wilde een boek lezen over de Middeleeuwen voor de Hebban Reading Challenge. Toen bleek, dat Margaretha van Male in mijn stamboom zit. Toen werd ik nog nieuwsgieriger. Ik heb het boek Jonkvrouw geluisterd met 8 compact discs, wat ongeveer 8 uur en 30 min....

Recensie Jonkvrouw

door: jcdlwvr 1 like
Jonkvrouw is een jeugdroman, die ook vele volwassenen zal boeien. Het verhaal is gebaseerd op het leven van Marguerite van Male, erfgename van Vlaanderen. Omdat ik deze historische figuur helemaal niet ken, ben ik haar toch maar eens gaan opzoeken. Dit verhaal is boeiend en avontuurlijk en de...

Recensie Jonkvrouw

door: Marlies 1 like
Historische jeugdroman over het leven van Marguerite van Male, erfgename van Vlaanderen, met alledaagse en onalledaagse Middeleeuwse situaties. Zou zo verfilmd kunnen worden.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook