STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Junior Masterchef

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Wout Bru, sterrenchef en jurylid van Junior MasterChef op VTM, zegt zelf dat zijn mond openviel van verbazing - en appetijt - toen hij gerechten als duif met structuren van pompoen of zelfgemaakte pasta met kalfszwezeriken mocht beoordelen. Het is onvoorstelbaar wat kinderen van 8 tot 12 kunnen presteren in de keuken!
Het mag duidelijk zijn dat er in dit kookboek geen plaats is voor wentelteefjes of kipvingers - al vinden de meeste kinderen dit erg lekker. De recepten zijn de creaties van de Junior Master-Chef-kandidaten zelf. Als eerbetoon aan hen, selecteerde Wout Bru een aantal bereidingen uit het programma, en maakte ze opnieuw klaar. Dit vulde hij nog aan met eigen recepten, op maat voor al wie graag kookt 'met een sterretje'.
Laat je inspireren door het verbazingwekkend hoge niveau van deze Junior MasterChefs, in dit boek vol kookplezier, voor jong en oud!
+


Genre
Culinair
Basis kookboeken
Aantal pagina’s
141
Uitgeverij
Tectum Publishers
Eerste editie
13 maart 2012
Laatste editie
13 maart 2012
ISBN
9789461580474


Boekinformatie wijzigenReacties op: Junior Masterchef

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken