Advertentie

Ken je mij?

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Wie de reis van het hoofd naar het hart wil maken, staat voor een aantal stevige uitdagingen. Een leerling vroeg eens aan een wijze Indiaanse leermeester wat de beste manier zou zijn om de weg naar het hart af te leggen. ‘Misschien is de weg naar het hart wel heel moeilijk begaanbaar en kom ik op een dwaalspoor?’ De oude Indiaan antwoordde: ‘Niets is makkelijker dan een weg met een hart. Als je het aandurft, geeft deze je heel veel levensenergie.’

‘Ooit komen we weer samen.’ Met deze wetenschap begon Joleen Melse aan haar zielenreis. Op weg naar haar diepere Zelf. Maar weet je van tevoren waar je uitkomt als je op reis gaat? Ze beschrijft de onzekerheden aan het begin van haar weg als een soort ‘mens-erger-je-niet’.
‘Je wordt met enige regelmaat enkele plaatsen teruggezet. Uit angst schiet je dan in een overlevingsmodus of verdwijn je zelfs in een andere Ik.’

Joleen vond uiteindelijk de weg terug naar de Bron, naar het gekend worden door het Zijn. De vraag ‘Ken je me?’ loste op. In de stilte voelde ze het gekend worden. Door zichzelf, door de Ander, door het levende leven. En zo vond ze degene die ze altijd al was. Als antwoord op het ‘Ken je me?’ vond ze de liefde die aan alles voorafgaat.
+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Spiritualiteit
Aantal pagina’s
170
Uitgeverij
Uitgeverij Van Warven
Eerste editie
20 november 2019
Laatste editie
29 november 2019
ISBN
9789493175082


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Ken je mij?

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.