1 Jager
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 9 4 13 3 4 2 0 1 0

Jager

26

Gelezen 32 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 50 Favoriet 1 Recensies 9
Fantasy & SF Artikelen 3 Lijsten 1 Spots 3   Topics 0

Met het tweeluik Jager & Prooi keert Kim ten Tusscher terug naar de wereld van Lilith, maar dan decennia voor de machtige drakenwisselaar wordt geboren. Sinds de terugkeer van de Godin Margal naar de wereld, proberen haar Jagers de vrede te herstellen. Wisselaars worden gedood en halfbloedjes gezuiverd in een oorlog die geen inwoner van Naftalia ongemoeid laat. Meaghun is Margals oudste zoon en haar meest gevreesde Jager. Maar kan hij het gevaar dat Ilahidir nadert tegenhouden? Of is hij het zelf die de idealen waar hij voor vecht omver zal werpen? Met Jager en Prooi weet Kim opnieuw een verhaal te spinnen, waarin mensen verschillend reageren op dezelfde gebeurtenissen. Morele keuzes, afkomst en overtuiging zetten vrienden, familie en volkeren tegenover elkaar. Terwijl het wel en wee van de personages aan je oog voorbij vliegt, kun je als lezer niet anders dan je afvragen "wat zou ik doen, in een dergelijke situatie?"

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Serie
Jager & prooi (1)
Aantal pagina’s
398
Uitgeverij
Zilverspoor
Eerste editie
24 april 2014
Laatste editie
28 april 2014
ISBN
9789490767617 , 9789463083249
Boekinformatie wijzigen


Recensies (9)

Keuze van de redactie

Onzekerheid en morele dilemma’s in ambitieuze fantasy

door: Sarah de Waard 1 like

Meaghun is de zoon van de godin Margal en een commandant in haar leger. Het is zijn taak om wisselaars – mensen die de gedaante van een dier aan kunnen nemen, en die een verbond met Margals boosaardige tweelingbroer gesloten zouden hebben – op te sporen en uit te roeien. Nakomelingen van deze...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Jager

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken