Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Kluis 21

Politieman Ewert Grens heeft er weinig moeite mee om een videotape te laten verdwijnen om de weduwe van zijn vermoorde collega een dienst te bewijzen. Al evenmin heeft hij last van zijn geweten wanneer hij de persoon te grazen neemt die een vrouwelijke collega in een rolstoel heeft doen belanden. Hij is een goed mens die wat overheeft voor zijn vrienden. In Kluis 21 laten Roslund & Hellström zien hoe goede mensen te ver kunnen gaan in hun goede bedoelingen.

Anders Roslund (1961) maakte de internationaal bekroonde documentaire Lock ’em up. Daarbij heeft hij Börge Hellström leren kennen, een van de hoofdpersonen. Hellström (1957) is oprichter van een non-profitorganisatie die ex-gevangenen helpt bij hun terugkeer in de samenleving. Hij werkt met criminele en misbruikte jongeren en verslaafden. Samen schreven ze twee uitermate succesvolle politieromans: Vaderwraak en Kluis 21. Van beide titels werden in Zweden meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Toon details

Redactionele recensie

Recensies (19)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Kluis 21 het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Het boomhuis in het bos van TJ Klune is door de Hebban Crew gekozen tot het Hebban Boek van de Maand in oktober. Een geweldig boek voor jong en oud!

Reageren op Kluis 21

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.