Advertentie

Koelcel

32

Gelezen 33 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 56 Favoriet 0 Recensies 7
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Spots 1   Topics 0

December 1987. Robert Diaz, lid van een geheime elite-eenheid van het Pentagon, reist naar de Australische woestijn om een mogelijke biochemische aanval te onderzoeken. Hij vindt iets veel verontrustenders: een extreem muterend plantachtig organisme dat de wereld kan verwoesten. Hij kan het net op tijd terugdringen en bewaart het in een koelcel in een zwaar bewaakt overheidsgebouw. Maart 2019. Het gebouw wordt verkocht, en het organisme weet te ontsnappen. En het muteert sneller dan ooit tevoren… Diaz, inmiddels met pensioen, wordt opgeroepen om twee argeloze bewakingsagenten, een ex-gevangene en een single moeder, te helpen. Diaz weet wat er op het spel staat, de andere leren het gaandeweg… Het doel is simpel: het organisme isoleren en de mensheid redden. Maar hoe?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Harpercollins
Eerste editie
03 september 2019
Laatste editie
04 september 2019
ISBN
9789402703566 , 9789402758429
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (7)

Keuze van de redactie
Kees van Duyn Hebban Recensent

Origineel, maar ondermaats

door: Kees van Duyn 6 reacties

Jurassic Park, Spider-Man en War of the Worlds, het zijn maar drie van de vele succesvolle speelfilms waar David Koepp het scenario voor schreef. Op een vroege en hete augustusochtend in 2017 liep hij door de straten van New York en een idee voor een nieuw filmscenario borrelde bij hem op. Hoe...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Koelcel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken