Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Koken met chocolade

Groente gaat bijzonder goed samen met zowel pure als melkchocolade. Vis wordt prachtig verfijnd door zachte pure chocolade, en schaaldieren door witte chocolade. En bij vlees luidt het devies: hoe donkerder het vlees, hoe donkerder de chocolade. Klinkt dat logisch? Fascinerend? Het is in elk geval iets om uit te proberen, want wie eenmaal heeft gekookt met chocolade is dolenthousiast!
Bij koken met chocolade worden niet alleen edele chocoladesoorten uit Midden- en Zuid-Amerika en van Aziatische en Afrikaanse terroirs gebruikt. Ook fijn chocoladezout, cacaoboter of cacaonibs kunnen een gerecht heel subtiel een milde chocoladetoon geven zonder alles te overheersen.
En natuurlijk mag een passende wijn niet ontbreken! Met de uitstekende wijnadviezen van sommelier Natalie Lumpp komt u snel tot een goede keuze. Laat u verleiden tot de vele hartige verrukkingen van chocolade en wijn.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Koken met chocolade het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Koken met chocolade

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.