Kom vanavond met verhalen hoe de oorlog is verdwenen

Ellen Lock
en herhaal ze honderd malen
alle malen zal ik wenen
uit Leo Vroman : Vrede

Ter ere van 70 jaar Herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog geven de Sociale Verzekeringsbank en de Pensioen- en Uitkeringsraad dit boek cadeau aan alle cliënten en medewerkers.
Het is een bloemlezing uit de interviews in het cliëntenblad Aanspraak van 1997-2014.
Aanspraak verschijnt ieder kwartaal en is bestemd voor Nederlandse verzetsdeelnemers en oorlogsgetroffenen in het binnen- en buitenland.

De Sociale Verzekeringsbank en de Pensioen- en Uitkeringsraad geven gezamenlijk vorm aan de financiële ondersteuning van (nabestaanden van) verzetsdeelnemers en oorlogsgetroffenen van de Tweede Wereldoorlog en de Bersiap-periode in Nederlands-Indië (periode van ongeregeldheden van 15 augustus 1945 tot 27 december 1949).
Toon details

Schrijf een recensie

Is Kom vanavond met verhalen hoe de oorlog is verdwenen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Kom vanavond met verhalen hoe de oorlog is verdwenen