Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het laatste vonnis

Psychiater Margaret Mitchell keert na een jarenlang verblijf in het buitenland samen met haar twintigjarige dochter Mary in Dublin terug. Ooit was ze gelukkig in die stad, maar nu is ze er om afscheid te nemen van haar doodzieke moeder. Dan verdwijnt haar dochter spoorloos. Een paar dagen later wordt ze gevonden? vermoord.

Margaret is immens verdrietig. Tegelijkertijd wordt ze overmand door schuldgevoel, woede en haat. Schuldgevoel omdat ze haar dochter heeft voorgelogen over haar afkomst, woede vanwege haar eigen ongelukkige jeugd met een kille, veeleisende moeder, en blinde haat jegens de psychopaat die haar dochter heeft vermoord.

De dader wordt gepakt. Wanneer hij tot Margarets verbijstering vrijwel meteen wordt vrijgelaten, neemt ze het recht in eigen hand.

Toon details

Recensies (2)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Het laatste vonnis het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Het laatste vonnis

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.