Lentegroen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 197 4 224 3 127 2 19 1 4

Lentegroen

571

Rank 955 Gelezen 614 Aan het lezen 13 Wil ik lezen 328 Favoriet 18 Recensies 64
Feelgood Lijsten 9 Spots 4   Topics 0

Een sprankelende nieuwe serie die zich afspeelt in de Nederlandse natuur, met een stoere vrouwelijke boswachter in de hoofdrol

Heerlijke hedendaagse feelgood waarin actuele thema’s voorbijkomen, en waarin natuurlijk ook ruimte is voor de liefde

Frederik Alexander Walburgis Quint graaf Woudenbergh van Lynden, roepnaam Freek, is de eigenaar van Huis De Toecomst en landgoed Woudenbergh, een prachtig landgoed op de Utrechtse Heuvelrug. In de omgeving staat hij bekend als ‘meneer de graaf’. Hij woont in het koetshuis en heeft het hoofdgebouw verhuurd; het was te groot voor hem alleen, en de inkomsten zijn hard nodig.

Sylvie van Foreeste krijgt een baan als boswachter bij Boswachterij Groote Weijde en komt met haar dochter Ties in een van de dorpjes nabij landgoed Woudenbergh wonen. Ze is een stoere vrouw die heimelijk wel een gezellig gezinsleven zou willen, maar er als alleenstaande moeder toch het beste van probeert te maken. Als Sylvie contact maakt met de excentrieke graaf Freek om het bos op zijn landgoed toegankelijk te maken voor wandelaars, is er bepaald niet meteen sprake van wederzijdse sympathie. Maar dat verandert als er onrechtmatige zaken gebeuren in het bos en op het landgoed, en Freek en Sylvie samen moeten optrekken om dat een halt toe te roepen.

+


Genre
Feelgood
Literaire roman, novelle
Populaire fiction algemeen
Serie
Onder de bomen (1)
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij B.V.
Eerste editie
12 januari 2021
Laatste editie
21 januari 2021
ISBN
9789022591444 , 9789402315820


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door bruyneelk
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (64)

Keuze van de redactie
Marieke Scheers Hebban Recensent

Gemoedelijk eerste deel van nieuwe serie

door: Marieke Scheers 4 likes ebook

De Nederlandse Jackie van Laren is schrijfster van moderne feelgoodromans. Haar nieuwste serie 'Onder de bomen' staat voor 2021 op de planning en Lentegroen is het eerste deel.

Sylvie is boswachter en verhuist met haar dochter Ties naar een huisje in het bos gelegen tussen Hoger en Lager Weijde...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Lentegroen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken