Advertentie

Leven met een narcistische ouder

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
De meeste ouders doen er alles aan om te zorgen dat hun kind zich optimaal ontwikkelt. Het kind staat centraal. Maar ouders met narcistische trekjes of een narcistische persoonlijkheidsstoornis zijn juist gericht op zichzelf en hun eigen behoeften.

Van kinderen die opgroeien met narcistische ouders, wordt continue verlangd dat ze die ouders aandacht en bevestiging geven. Deze kinderen lopen op hun tenen om de ouder te behagen en vooral niet te kwetsen. Dit zorgt voor ongezonde patronen, die doorwerken op volwassen leeftijd.

Volwassen kinderen van narcistische ouders leren met dit praktische boek hoe ze vol zelfvertrouwen in het leven kunnen staan en gezonde relaties kunnen aangaan. Daarnaast bevat het boek handige testjes, oefeningen, creatieve opdrachten en praktische tips.

Een stappenplan dat je helpt om de patronen die je hebt ontwikkeld door de opvoeding door een Narcistische ouder voor eens en voor altijd te doorbreken.

Nina W. Brown is hoogleraar aan de Old Dominion Universiteit in Norfolk, Virginia. Ze schreef vele boeken, waaronder Loving the Self-Absorbed en Whose Life is it Anyway?
?
+


Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Uitgeverij
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
Eerste editie
30 april 2021
Laatste editie
30 april 2021
ISBN
9789057125492


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Leven met een narcistische ouder

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.