STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Liefde zal overleven

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Slade en Trinity brengen hun huwelijksreis door in een tropisch paradijs, maar de vakantie verloopt niet precies zoals gepland. Slade krijgt te horen dat Trinity zijn achternaam niet wil aannemen, en wanneer hij een kijkje neemt op hun bankrekening is hij verrast door een plotselinge wijziging van het saldo.

Sean en Scarlet besluiten hun huis te verkopen zodat ze de draad weer kunnen oppakken na de rampzalige ervaring die hun leven als een ziekte heeft geïnfecteerd. Ze zien er echter tegenop om de kinderen te vertellen wat er juist is gebeurd. Ze weten dat die het vreselijk zullen vinden.

Clementine komt een oude vlam tegen, en zijn woorden leidden ertoe dat ze haar slechte mening over hem een beetje herziet. Ze twijfelt of ze Ward moet vertellen over deze ontmoeting. Hij is namelijk erg jaloers.

Wanneer Beatrice plots onaangekondigd bij Conrad op de stoep staat, is hij niet zeker welke reden ze daarvoor heeft. Maar wanneer ze plots in tranen uitbarst, beseft hij dat er iets ergs is gebeurd — iets heel ergs.
+


Genre
Literatuur & Romans
Serie
Voor eeuwig (19)
Uitgeverij
Hartwick Publishers
Laatste editie
03 februari 2022
ISBN
9798201858186


Boekinformatie wijzigenReacties op: Liefde zal overleven

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken