Advertentie
9200000101694226

Maandag

49
Gelezen 58 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 58 Favoriet 2 Recensies 2
Feelgood   Topics 0

Ik geloof niet in het noodlot.
In een roeping.
Of in zielsverwanten.
Maar ik geloof in Hawke.

Mijn leven is nooit meer heel geweest sinds mijn ouders voorgoed zijn vertrokken. Ik heb mijn broer, iemand die ik het grootste deel van de tijd niet uit kan staan, en mijn beste vriendin Marie. 
En ik heb mezelf.

Maar wanneer Hawke in mijn leven verschijnt, hebben we onmiddellijk een klik. We maken oogcontact en wisselen onuitgesproken woorden met elkaar. Voor het eerst in mijn leven voel ik werkelijk iets. 
Maar hij niet.

Hij houdt me op afstand en doet alsof er niets tussen ons bestaat, terwijl dat wel degelijk zo is. Ik ben niet het soort vrouw dat wacht op een man. Ook nu niet.

Maar dat betekent niet dat ik niet meer aan hem denk. 
Onze wegen kruisen elkaar op een manier die we allebei niet verwachten, en dat verandert alles. Was dit het noodlot? Was dit onze roeping? 
Of was het iets anders? 

Genre
Feelgood
Serie
Tijdloos (1)
Aantal pagina’s
301
Uitgeverij
Hartwick Publishers
Laatste editie
01 januari 2019
ISBN
9781386644514
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door FranciscavdLinden
Rapporteer deze bijdrage

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

E.L. Todd - maandag

door: Letter-Fretter 1 like
Een leuke roman voor tussendoor. Met veel humor maar weinig diepgang. Voorspelbaar verhaal. Ondanks dat wil je wel graag verder lezen, en heb ik toch wel het vervolg gedownload als E-book. Ben benieuwd of het nog iets spannender gaat worden, zo niet dan laat ik het derde deel voor wat het is.

Vermakelijk

door: hetezelsoortje 1 like ebook
Frankie bakt de heerlijkste muffins van de stad in de koffietent waar ze werkt om haar studie te bekostigen. Wanneer Hawke de winkel in loopt en koffie bij haar besteld, is er direct een klik tussen de twee. Maar Hawke doet niet aan relaties. En Frankie is gewend op eigen benen te staan en voor...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook