Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Lisa en Lin

Twee in China geboren maar in Nederland opgegroeide zusjes gaan terug naar hun geboortegrond. In Lisa & Lin doen hun ouders Auke Kok en Dido Michielsen verslag van die uitzonderlijke reis, die niet alleen naar een vreemd land voert, maar ook naar een goeddeels onbekend verleden. Gevieren brengen ze een bezoek aan de beide kindertehuizen waar Lisa en Lin ooit verbleven. In alle openheid beschrijven de auteurs welke emoties dat bij henzelf en de kinderen teweegbrengt.
Lisa & Lin is een sprekend, liefdevol en lichtvoetig verhaal dat veel verder voert dan de
geografi sche bestemming China. Het is een verslag van een innerlijke reis en raakt aan wat het betekent een kind uit een heel andere cultuur te adopteren en aan hoe het voelt een geadopteerd kind te zijn.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Lisa en Lin het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Lisa en Lin

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.