Advertentie
Lotte en het Ceetje

Lotte en het Ceetje

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Kan iedereen toveren? Volgens het Ceetje wel. Lotte weet het nog niet zo zeker. Maar samen met het Ceetje lost ze wel al haar problemen op. Ze ontdekt dat spruitjes lekker zijn, en dat de saaie buurvrouw met haar vieze thee helemaal zo saai niet is. Ze bedenkt hoe je prinses kunt worden (ook al bestaan er geen prinsessenscholen), en ze leert zelfs hoe je een verkreukelde kroon weer mooi krijgt. Nou ja... mooi volgens de laatste kronenmode is dat toveren, of niet?
Maar hoe gaat dat toveren eigenlijk? En nog belangrijker: kan jij dat ook leren? Vast wel! In dit grappige en 'magische' verhaal draait alles om twee dingen: gezond verstand en fantasie. Als je die goed gebruikt, kun je heel veel problemen zelf oplossen. Ook als het eens een beetje tegen zit. Dat noem je: levenskunst.
De tekst van Caren Peeters krijgt extra glans en karakter door de prachtige illustraties van Maria den Hertog. Een heerlijk boek om zelf te lezen of om voorgelezen te worden.
?

Genre
Kind & Jeugd
Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen
Aantal pagina’s
72
Uitgeverij
Uitgeverij C. De Vries-Brouwers
Laatste editie
15 september 2020
ISBN
9789059274358
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic