Advertentie
Luister naar me

Luister naar me

79
Rank 1210 Gelezen 86 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 36 Favoriet 1 Recensies 2
Feelgood Spots 3 Top25's 1   Topics 0

In de Fusion-serie openen vijf vriendinnen een restaurant dat in korte tijd razend populair wordt. Een van de vriendinnen krijgt meer op haar bordje dan ze had verwacht… Het restaurant Seduction wordt al snel het populairste restaurant in Portland. Addison Wade is een van de vriendinnen die het restaurant heeft gerealiseerd. Ze is vastberaden om het succes vast te houden en bedenkt een plan om nieuwe klanten te trekken met live muziek. Maar als voormalig rockster Jake Keller zich uiterst zelfverzekerd meldt voor de weekendoptredens, weet ze dat ze in de problemen komt. Addie herkent hem onmiddellijk. Ze had in haar tienerjaren haar slaapkamer volhangen met zijn posters. Hij is op en top een foute man... Precies haar type, en precies wat ze niet kan gebruiken.

Genre
Romantiek
Serie
Fusion (1)
Aantal pagina’s
303
Uitgeverij
Karakter Uitgevers B.V.
Laatste editie
24 april 2019
ISBN
9789045217031 , 9789045217130
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Esther Jansen
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Young Adult Café / Gelezen in juli
01 augustus 2019 1 reactie
Feelgood Café / Eurovisie Songfestival: Boeken met een deuntje
14 mei 2019 9 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Diana Mom Hebban Recensent

Te veel personages zorgen voor weinig diepgang

door Diana Mom op 05-06-2019

Kristen Proby (1974) heeft volgens de flaptekst van Luister naar me meer dan dertig bestsellers geschreven. Toch is Luister naar me haar debuut in Nederland. ‘Verleidelijke stoere mannen en sterke vrouwen’, omschrijft Laurelin Paige de personages van de auteur. Ook Christina Lauren is vol lof over de boeken van deze schrijfster. Op deze manier wekt dit boek hoge verwachtingen op.

Zij runt samen...


Lezersrecensies (1)

Oppervlakkige pubers

door: Wendy Hogendoorn 1 like
Recensie Kristen Proby – Luister naar me (Fusion 1) Het verhaal gaat over Addison Wade en haar vier vriendinnen die samen het restaurant ‘Seduction’ runnen. Ze zijn allemaal ambitieus en hot. Hun restaurant is een succes. Hun liefdesleven niet echt. Addison heeft meerdere rockers als vriend...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook