Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Maigret en de maniak van Montmartre

Met de regelmaat van een klok worden in een bepaald quartier van Parijs achtereenvolgens verscheidene vrouwen vermoord gevonden, klaarblijkelijk zonder enig motief om het leven gebracht. Is hier een maniak aan het werk en hoe moet deze man of vrouw op zijn of haar noodlottige weg tot staan gebracht worden? Het is uiteraard Commissaris Maigret die het raadsel oplost en de rust herstelt in Montmartre.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Maigret en de maniak van Montmartre het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Maigret en de maniak van Montmartre

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.