Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Matilda en de verhalenbewaarders

Het derde, nóg spannender deel in de Pages & Co-serie! Er gebeuren vreemde dingen. Een man komt naar Pages & Co,op zoek naar een boek… maar kan zich plots niet meer herinneren welk boek. Matilda en haar familie hebben het gevoel dat de wereld aan het veranderen is, maar ze kunnen er de vinger niet op leggen wát er precies aan de hand is. Ondertussen proberen de Underwoods nog steeds om Tilda in handen te krijgen. Samen met haar beste vriend Oskar vertrekt Matilda naar Amerika, om daar de legendarische Archivarissen te vinden en zo het boekdwalen te redden. Dat is tenminste het plan. Terwijl ze door verschillende lagen van verhalen dwalen, ontmoeten Tilda en Oskar nieuwe gevaren, een oude bekende, en nemen ze het op tegen de grootste bedreiging van verhalen ooit…

Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Matilda en de verhalenbewaarders het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

'Mia zou een liefdesverhaal krijgen en dat had ik ook geschreven, maar het voelde niet helemaal oké. Dat was niet haar toekomst.' - Lees het interview met Samuel Bjørk en maak kans op het boek!

Reageren op Matilda en de verhalenbewaarders

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.